1836541.jpg

Kun herätyskello aamu(yö):llä soi ensimmäisen kerran, tarkemmin sanottuna 05.45, silmät oli vielä niin liimattu yhteen, että Jenni-päätti-olla-tosi-fiksu ja jäädä torkkumaan. Klo 06.15 oli pakko sanoa ciao lämpimälle sängylle ja nousta ylös. No, tottakai 30 minuutin ansaittujen lisäunien jälkeen bussi ajoi suoraan nenän edestä. Tapiolassa & Kampissa vietetyn mahdollisimman kusisen tunnin jälkeen löysin itteni vihdoinkin kympin ratikasta maailman-mukavin-huppari päälläni, matkalla kouluun ja matematiikan mahtavaan maailmaan.

Melko sluibaillen vietetyn koulupäivän jälkeen vuorossa oli laatuaikaa, eli kahvittelua avec Mirka at Sokoksen Coffee House <3

Perus kuulumisten, kahvikupillisten, laadukkaalla 1.3mp kännykameralla ja HP (a.k.a. 'AKKU TYHJÄ'):llä räpsimisen, ihmisten dissaamisen, vauvojen ihastelemisen, syksy - fiilistelyn ja koulun surkeudesta jauhamisen jälkeen suunniteltiin ihan töpinöissä tulevaisuutta ; mm. Mirkan Irlanti/Alaska - trippejä, viikonloppua, fotoalbumin kokoamista, syys-shoppailua ('sit-joskus-ku-on-rahaa..') ja mikä parasta - syyskuun puolivälin THE viikonloppua.

X. syyskuuta Keravalla vietetään (tippaakaan liioittelematta) paras viikonloppu ever !Suunnitelmiin sisältyy mm. Grey- ja/tai O.C.-maraton, leffoja, herkuttelua, kynttilöitä, väliin jääviä yöunia, pelikortteja, syys-fiilistelyä, valokuvia-to-the-maX, sekä hitusen 'muita piristeitä' ; ) Mutta ei siitä (vielä) sen enempää !

Nyt vuorossa on KEITTIÖ (tarkemmin sanottuna jääkaappi ja sen sisältö) ja sen jälkeen the O.C ! California, here we come <3